Op zoek naar videoserver?

videoserver

Regelmatig diverse gebruikte exemplaren o.a. van Axis en Bosch.
OK Video Server voor tijdelijke opslag lange procedure video's.
Op regel gebaseerde opslag van de gehele procedurevideo. Om naast stilstaande beelden en korte videofragmenten in het PACS ook de gehele ingreep vast te leggen introduceert Alphatron de Videoserver. Deze videoserver is onafhankelijk van het acquisitiestation en het PACS. Hiermee ontstaat een oplossing die met vrijwel iedere digitale OK oplossing gekoppeld kan worden. Op basis van vooraf ingestelde regels is het mogelijk om zonder tussenkomst van de gebruiker de kritische fragmenten naar het PACS te sturen voor lange termijn archivering terwijl de gehele ingreep tijdelijk bewaart wordt voor bijvoorbeeld complicaties of scholingsdoeleinden. Middels een speciale video client kan de gehele procedure video inclusief gemaakte snapshots worden teruggekeken en bewerkt.
bol.com Vivotek VS8102 Video Server 1 KanaalsVivotek Computer.
Vivotek VS8102 Video Server 1 Kanaals. De Vivotek VS8102 is een professionele H.264 1 kanaals video encoder voor het migreren van een analoog video signaal naar een IP signaal. De server beschikt over verschillende compressie methodes zoals
Visuatech. GV-IP Video Server.
ip camera systems
RUG Video Server MediaMosa Video Channel.
Hardware NVR Video Server 500 GB.
Palmeno Wireless Solutions Bied uw gasten draadloos internet op uw camping hotel of bungalowpark door het installeren en eenvoudig beheren van een hotspot netwerk.
WeetHet Video Wat is een VideoServer?
Jouw video-bewerking programma ondersteund geen Adobe plugins. Met de AVIWrapper codec kan ieder programma dat gebruik maakt van A/V codec gebruik maken van de video-server. Hoe installeer ik de VideoServer? Als eerste download de meest recente versie van VideoTools.net. Gezien de vlotte ontwikkelingen heb ik geen kopie op WeetHet gezet. Je moet bij de downloads zoeken naar Premiere Video Server Plugin with installer. De plugin is er in twee varianten te vinden met en zonder automatische installatie. Als je het jezelf niet al te moeilijk wilt maken kies dan voor de automatsiche installatie. Start daarvan de setup.exe en volg de instructies.
INTELLINET NETWORK SOLUTIONS Professional Network Video Server 550000.
IPcam GeoVision GV-VS12 2 Kanaals H.264 Video Server.
h2GeoVision GV-VS12 Video Server met H.264 ondersteuning/h2 H.264 / MPEG4 / MJPEG Opnemen naar USB Disk Ondersteuning voor USB Wifi of USB 3G modem GPS ondersteuning Power over Ethernet of 12V voeding
VIDEO SERVER Axis 240Q Overige tv Gent Kapaza.be.
VIDEO SERVER Axis 240Q 225 in Provincie Oost Vlaanderen Overige tv op Kapaza.be gratis zoekertjes
Dahua IP D1 Video Server PTZ 18900 Zelf Installeren Begint Bij VideoFrank.
Unieke netwerk server met CVBS composiet video input en goed voorzien van overige aansluitingen. Voor meer gegevens download u dan het datasheet via de link hieronder. Belangrijke voorzieningen zijn opname op SD geheugenkaart en de mogelijkheid om PTZ bestuurbare domes aan te sturen met het gebruikelijke Pelco D protocol. Dahua DH-NVS0104HE Te bekijken met uw smartphone waar u ook bent Zeer robuuste constructie Resolutie D1 12V stroomadapter inbegrepen Extra analoge CVBS uitgang voor videomonitor of koppeling naar andere traditioneleDahua IP D1 Video Server PTZ.
Sense VDG Sense video server 19 2TB basic license video channel license.
Alphatronics Electronische beveiligingsapparatuur voor woonhuizen winkels en bedrijfspanden.

Contacteer ons